Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Ο.Σ. ΚΙΛΚΙΣ ΣΤΟ ΞΗΡΟΛΙΒΑΔΟ ΗΜΑΘΙΑΣ - 3η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ 2011

Το σαββατοκύριακο 24 και 25 Σεπτεμβρίου ο Ο.Σ. Κιλκίς εκπροσωπήθηκε με 3 μέλη του στην 3η συνάντηση Περιφέρειας Κεντροδυτικής Μακεδονίας που έλαβε χώρα στο Ξηρολίβαδο Ημαθίας (υψ. 1.220μ.). Το Σάββατο, μετά την άφιξή μας, στήσαμε τα αντίσκηνα στο χώρο όπου μας υπόδειξαν οι διοργανωτές, ο Σ.Χ.Ο. Βέροιας, στην άκρη του χωριού.


 Το χωριό, παραδοσιακό βλαχοχώρι, είναι πανέμορφο, πνιγμένο στο πράσινο, με ωραία περιποιημένα σπίτια και φιλόξενους ανθρώπους. Το βράδυ συμμετείχαμε στη συνάντηση των συλλόγων και κλείσαμε τη βραδιά μας με την πολύ καλή παρέα των φίλων ορειβατών από τη Σιάτιστα, στην ταβέρνα του χωριού. Την επομένη, όλοι μαζί οι σύλλογοι ανεβήκαμε στην κορυφή Ξηροβούνι στα 1.805μ. μέσα από δασικό δρόμο και μονοπάτι μετά από πορεία 1 ώρας και 40 λεπτών. 


Επιστρέψαμε, μαζέψαμε, χαιρετίσαμε και αναχωρήσαμε. Ο καλός καιρός, ηλιοφάνεια, και τις δύο ημέρες βοήθησε στην επιτυχή διοργάνωση.
 Ευχαριστούμε το Σ.Χ.Ο. Βέροιας για τη φιλοξενία του, ελπίζοντας να μας δοθεί η ευκαιρία να την ανταποδώσουμε. Σίγουρα, πάντως θα διοργανώσουμε μία εξόρμηση εκεί για τα μέλη και τους φίλους μας με την πρώτη ευκαιρία. Ραντεβού τώρα στην 4η συνάντηση της Περιφέρειας στη Τζένα 12 - 13 Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το OLYMPUSMT σας ευχαριστεί για το σχόλιό σας!