Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ

ΓΚΑΜΗΛΑ
ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ- ΦΑΡΑΓΓΙ ΒΙΚΟΥ- ΓΚΑΜΗΛΑ Ι & ΙΙ – ΚΟΝΙΤΣΑ

27-30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Πέμπτη: Αναχώρηση το απόγευμα από Ομόνοια, άφιξη αργά το βράδυ στο Τσεπέλοβο διανυκτέρευση. Εδώ θα γίνουν οι διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια σε ξενοδοχείο.

ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
Παρασκευή: Πρωί αναχώρηση με το πούλμαν για το χωριό Δίκορφο, από όπου ξεκινάμε την πορεία μας μπαίνοντας στο ρέμα της Ντόβρης, όπου συναντάμε παλιά χορταριασμένα γεφύρια, κινούμαστε πάνω στο κεντρικό μονοπάτι που παλιά ένωνε το κεντρικό Ζαγόρι με τα Γιάννενα .Μετά από περίπου 3 ώρες εύκολης πορείας φτάνουμε στο χωριό Κήποι, όσοι θέλουν μπορούν να επιβιβαστούν στο πούλμαν, οι υπόλοιποι μπορούν να συνεχίσουν για μια ώρα ακόμη σε μια πανέμορφη διαδρομή για να τερματίσουν στο χωριό Κουκούλι. Στη συνέχεια θα επισκευθούμε το χωριό Μονοδένδρι και από το γνωστό εξώστη της Οξυάς, θα δούμε από ψηλά το φαράγγι του Βίκου που θα περπατήσουμε την επομένη μέρα.

Σάββατο: Πρωί αναχώρηση για Μονοδένδρι, κατεβαίνουμε στην κοίτη του φαραγγιού του Βίκου, όπου ξεκινάμε το περπάτημά μας σ' ένα εκπληκτικό τοπίο και αφού περάσουμε τις πηγές του Βοϊδομάτη θα τερματίσουμε στο χωριό Βίκος. Η πορεία είναι όλο κατηφορική εκτός από το τέλος

Κυριακή: Πρωί αναχώρηση για επίσκεψη στο χωριό Πάπιγκο. Επιβίβαση στο πούλμαν και άφιξη στο γεφύρι της Αρίστης, από όπου θα ξεκινήσουμε εύκολη πορεία δίπλα στις όχθες του Βοϊδομάτη, μέχρι το γεφύρι της Κλειδωνιάς, η πορεία είναι πολύ ήπια περίπου 2,30 ώρες, στη συνέχεια θα επιβιβαστούμε στο πούλμαν για να πάμε στην Κόνιτσα. Εκεί θα παραμείνουμε περιμένοντας να σμίξουμε με την ορειβατική ομάδα για να επιβιβαστούμε στο πούλμαν για την επιστροφή μας στην Αθήνα.

Αρχηγός: Ιάκωβος Μιχαηλίδης


ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
Παρασκευή: Διάσχιση από Τσεπέλοβο, και Λούτσα-Ρομπόζι, έως καταφύγιο Αστράκας όπου θα γίνει και η διανυκτέρευση

Σάββατο: Ανάβαση στις κορυφές Γκαμήλα Ι, και Γκαμήλα ΙΙ, και επιστροφή για διανυκτέρευση στο καταφύγιο Αστράκας

Κυριακή: Ξεκίνημα από καταφύγιο Αστράκας, κατάβαση από το πέρασμα της Νταβάλιτσας προς τη μονή Στομίου και την Κόνιτσα όπου θα συναντήσει την πεζοπορική ομάδα.

Αρχηγός: Φωτεινή Πετροπούλου



Κρατήσεις θέσεων με προκαταβολή.
Για την κράτηση σας παρακαλώ τηλεφωνήστε στην γραμματεία του συλλόγου:9-2 π.μ. και 6-9 μ.μ. στο 210 2461528.

Για να συμμετάσχει στην εκδρομή κάποιος, θα πρέπει να είναι μέλος του συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το OLYMPUSMT σας ευχαριστεί για το σχόλιό σας!