Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Χάθηκε Γερμανός που έκανε διακοπές στην Κάρπαθο

Τα ίχνη ενός 70χρονου Γερμανού τουρίστα ο οποίος έκανε τις διακοπές του στην Κάρπαθο μαζί με τη σύζυγό του, αναζητούν από χθες το πρωί οι αστυνομικές αρχές του νησιού.

Ο 70χρονος Γερμανός, σύμφωνα με όσα δήλωσε η σύζυγός του στην αστυνομία, έφυγε από το ξενοδοχείο όπου διέμενε στις 9 παρά τέταρτο το πρωί, με το αυτοκίνητο που είχαν ενοικιάσει, προκειμένου να πάει για πεζοπορία, στην περιοχή Βρόντη της Καρπάθου.

Ο 70χρονος, ...
δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας, ούτε είχε κάποιο διανοητικό πρόβλημα.

Είχε μαζί του ένα σακίδιο με τα απαραίτητα που χρειάζονταν και δεν επικοινώνησε όλη τη μέρα με τη σύζυγό του, γεγονός που την έκανε να ανησυχήσει και να ενημερώσει έτσι στη συνέχεια τις αστυνομικές αρχές.

Με το πρώτο φως της ημέρας, ξεκίνησαν αναζητήσει από ομάδα της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού στην ευρύτερη περιοχή αλλά ωστόσο μέχρι αργά χθες το απόγευμα δεν βρέθηκαν τα ίχνη του.

Ο αγνοούμενος Γερμανός, είχε ύψος 1.85, ήταν αδύνατος, αθλητικός με γκρι μαλλιά και μούσι, με μπλέ μάτια και φορούσε μια μπλούζα με άσπρες ρίγες και ένα παντελόνι γκρι υφασμάτινο, καθώς επίσης και μποτάκια χρώματος καφέ.

Οι έρευνες, θα συνεχιστούν και σήμερα ενώ παράλληλα έχει ενημερωθεί και ο αρμόδιος Εισαγγελέας καθώς και η Γερμανική Πρεσβεία στη χώρα μας.

Πηγή:rodiaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το OLYMPUSMT σας ευχαριστεί για το σχόλιό σας!