Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Ηλεία: Επί τάπητος το θέμα της κλασικής Ολυμπιακής διαδρομής Ήλιδας – Ολυμπίας

Συνεχίζονται, με πρωτοβουλία του Συλλόγου «ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ - Φυσιολατρία, Ορειβασία, Οικολογία» οι επαφές με τους εμπλεκόμενους φορείς και τους δήμους για τον καλύτερο συντονισμό της 1ης πανελλήνιας διήμερης πεζοπορίας Αρχαία Ήλιδα - Αρχαία Ολυμπία, με τίτλο «Ο δρόμος των αθλητών προς τη δόξα», που θα πλαισιώσει την αφή της Ολυμπιακής Φλόγας των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Σότσι της Ρωσίας στις 29 Σεπτεμβρίου.

Το μεσημέρι της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η ...
τρίτη συνάντηση, για τον συντονισμό της δράσης, με τον εκπρόσωπο του δήμου Πύργου κ. Χρήστο Κωνσταντόπουλο.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του συλλόγου «Επτάλοφος» κ. Παναγιώτης Αχιλλεόπουλος, ο εκπρόσωπος της Ζ' ΕΠΚΑ αρχαιολόγος κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος και ο εκπρόσωπος της Εθελοντικής Δράσης Πύργου κ. Δημήτριος Κορίζης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο αρχαιολόγος κ. Κώστας Αντωνόπουλος πραγματοποίησε αναφορά στα δρώμενα της αρχαιότητας στην Πιέρα Πηγή, στο σημερινό χωριό Άγιος Ηλίας και στους Αρχαίους Λετρίνους, στο σημερινό χωριό Άγιος Ιωάννης, ενώ από την πλευρά του ο πρόεδρος του συλλόγου «Επτάλοφος» κ. Παναγιώτης Αχιλλεόπουλος αναφέρθηκε στην άφιξη της πεζοπορίας στην περιοχή του δήμου Πύργου όπου και θα διανυκτερεύσουν οι πεζοπόροι.

Πληροφορίες και συμμετοχές για την πανελλήνια διήμερη πεζοπορία στο τηλ. 6974070997.

Πηγή: patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το OLYMPUSMT σας ευχαριστεί για το σχόλιό σας!