Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Στον Όλυμπο, ο Ορειβατικός Σύλλογος Κιλκίς

Τo σαββατοκύριακο 12 και 13 Οκτωβρίου 2013 ο Ο.Σ. Κιλκίς πραγματοποίησε την προγραμματισμένη εξόρμηση του στον Όλυμπο με διανυκτέρευση στο καταφύγιο «Σπήλιος Αγαπητός» στα 2.100μ. Στην εξόρμηση συμμετείχαν 23 μέλη και φίλοι του Συλλόγου, αριθμός πολύ ικανοποιητικός. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο καιρός ήταν και τις δύο ημέρες πραγματικά υπέροχος, με ηλιοφάνεια με καλή διαύγεια και ανεβασμένη θερμοκρασία.

Το πρωί του Σαββάτου ξεκίνησαν την ανάβαση από τη θέση... «Πριόνια» στα 1.100μ. οι 18 από τους συμμετέχοντες, οι υπόλοιποι 5 ανέβηκαν μετά το απόγευμα. Το βράδυ δείπνησαν όλοι στο καταφύγιο. Το πρωί της Κυριακής στις 07:00 μια ομάδα ξεκίνησε για τις κορυφές. μετά τη διασταύρωση χωρίστηκαν. Στην κορυφή «Μύτικας» (2.917μ.) ανέβηκαν 8 άτομα, στην κορυφή «Στεφάνι» (2.911μ.) ανέβηκαν 2 άτομα και στην κορυφή «Σκολιό» (2.911μ.) 3 άτομα. Η θέα για όλους πραγματικά υπέροχη. Ανασύνταξη στο καταφύγιο και σιγά-σιγά όλη η ομάδα κατέβηκε στα «Πριόνια» όπου η εξόρμηση «έκλεισε» με καφέ και φαγητό στην ταβέρνα της περιοχής.

Άλλη μία πετυχημένη εξόρμηση του Συλλόγου στον Όλυμπο ολοκληρώθηκε, οι συμμετέχοντες απόλυτα ικανοποιημένοι και «γεμάτοι» ανανέωσαν το ραντεβού για τις επόμενες εξορμήσεις.

Πηγή: kilkistoday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το OLYMPUSMT σας ευχαριστεί για το σχόλιό σας!