Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Αχαΐα: Πανελλήνιοι αγώνες σκι στο Χελμό


 Οι καλύτεροι νέοι και νέες σκιέρ θα βρεθούν το Σαββατοκύριακο στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων


Το Σαββάτο 8 και την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014 θα διεξαχθούν στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων αγώνες χιονοδρομίας Παίδων και Κορασίδων στα πλαίσια του Εθνικού Πρωταθλήματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας.


Στον αγώνα θα λάβουν μέρος αθλήτριες και αθλητές από όλα...
τα χιονοδρομικά σωματεία της Ελλάδος και προβλέπεται μεγάλος συναγωνισμός και ενδιαφέρον. Την ευθύνη της διοργάνωσης έχουν ο ΕΟΣ Πάτρας και ο ΕΟΣ Τρίπολης.



Ο αγώνας θα γίνει στην πίστα δεξιά του αναβατήρα Άρτεμις που ευγενικά παραχωρεί το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων. Η απονομή των επάθλων στους νικητές θα γίνει μετά το τέλος του αγώνα στο χώρο του αναψυκτηρίου του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων.


Αυτό πάντως που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι το Σαββατοκύριακο θα βρεθεί στα Καλάβρυτα και θα ανοίξει τους αγώνες ο Ευθύμιος Καλαράς. Ο Καλαράς  είναι ο αθλητής που θα
εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι 2014 και αποτελεί σίγουρα ζωντανό παράδειγμα θέλησης και προσπάθειας .

Οι… κούρσες προβλέπονται συναρπαστικές και οι θεατές θα απολαύσουν τους καλύτερους νέους και νέες αθλητές της χώρας να κατεβαίνουν τις χιονισμένες πλαγιές του Χελμού.

Πηγή: patrasevents.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το OLYMPUSMT σας ευχαριστεί για το σχόλιό σας!