Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Η Fiat πήρε τα βουνά!

Για τρίτη φορά η Fiat διοργανώνει το χειμερινό tour «What The Fun» στα κορυφαία χιονοδρομικά κέντρα της Ιταλίας και της Ευρώπης, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες και φίλους του αλπικού σκι να δοκιμάσουν τις δυνατότητες των τετρακινήτων μοντέλων της.

Το οδοιπορικό ξεκίνησε από το διάσημο ιταλικό...
χιονοδρομικό κέντρο της Madonna di Campiglio και θα ολοκληρωθεί στις 9 Μαρτίου στο Sauze d’Oulx. Τα Panda 4x4, Panda Trekking και Freemont AWD παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο και βασικό στοιχείο των εκδηλώσεων είναι η δοκιμαστική οδήγηση στη χιονισμένη πίστα.



Όσοι δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους πίσω από το τιμόνι, περνώντας διάφορα εμπόδια, κάνοντας σλάλομ και έχοντας φυσικά τη βοήθεια ενός επαγγελματία οδηγού.

Για τις ανάγκες του «What The Fun» θα στηθεί ένας χώρος 600 τ.μ., όπου οι καλεσμένοι θα μπορούν να ψυχαγωγηθούν με διάφορες δραστηριότητες. Τα μοντέλα που συμμετέχουν στις δοκιμές θα χρησιμοποιούν χειμερινά ελαστικά της Continental για βέλτιστη πρόσφυση στις ολισθηρές συνθήκες.



Το χειμερινό οδοιπορικό της Fiat την περσινή σεζόν σημείωσε μεγάλη επιτυχία με συμμετοχή εννέα χιονοδρομικών, όπου πραγματοποιήθηκαν περίπου 700 δοκιμές και έδωσαν το παρών πάνω από 150.000 επισκέπτες.

Πηγή: zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το OLYMPUSMT σας ευχαριστεί για το σχόλιό σας!