Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2013

«1η Ανάβαση» ορεινού τρεξίματος στο ιστορικό βουνό της Πεντέλης

Υπό την αιγίδα του δήμου Πεντέλης, η έμπειρη ομάδα της GO-Sport σε συνεργασία με την Garmin, πραγματοποίησε ορεινό αγώνα τρεξίματος «1η ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΕΝΤΕΛΗΣ», την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013.

Το ιστορικό βουνό της Πεντέλης είναι εξαιρετική επιλογή τόσο για την εύκολη προσέγγιση για τους κατοίκους της Αττικής όσο και για την μοναδική θέα και ενέργεια που εκπέμπει...


Η διαδρομή του αγώνα ήταν από την πλατεία Αγ. Τριάδος έως το εκκλησάκι των Αγίων Ασωμάτων και είχε μήκος 11χλμ, με υψόμετρα από 480μ. έως και 913μ.

Ομίχλη και χαλάζι δυσκόλευαν την προσπάθεια των 200 και πλέον δρομέων, οι οποίοι πέτυχαν εκπληκτικές επιδόσεις με πρώτο δρομέα τον Γεώργιο Διαλεκτό να τερματίζει με χρόνο 0.48.11’’.

Ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης απένειμε τα μετάλλια στους δρομείς και δεσμεύτηκε να πραγματοποιήσουμε ξανά τέτοια ιδιαίτερη δράση, η οποία προάγει τις αξίες του αθλητισμού στη φύση, μα και τη γνωριμία με έναν ιερό και ξεχωριστό τόπο, όπως το Πεντελικό βουνό μας.

Συγχαρητήρια αξίζουν στους εθελοντές πυροσβέστες του Κλιμακίου Πεντέλης που ήταν παρόντες στον τομέα της διάσωσης και σε όλους τους εθελοντές που υπομένοντας τον αέρα και το χαλάζι, περιποιήθηκαν και καθοδήγησαν τους αθλητές.

Πηγη: attikipress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το OLYMPUSMT σας ευχαριστεί για το σχόλιό σας!