Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμπάκας: Ορειβατική-τουριστική εκδρομή στον Κονισκό

O Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμπάκας και τα μέλη του τμήματος ΚΑΠΗ Καλαμπάκας, διοργανώνουν το Σάββατο 02 Νοεμβρίου 2013 «Ορειβατική-Τουριστική Εκδρομή» στην ημιορεινή περιοχή Αντιχασίων, στο Δ.Δ. ΚΟΝΙΣΚΟΥ.

Στην εκδρομή μπορούν να λαμβάνουν μέρος και ΦΙΛΟΙ, μη μέλη του Ε.Ο.Σ.Κ,...
αρκεί να τηρούν τον εσωτερικό κανονισμό και να υπακούουν στις υποδείξεις του αρχηγού.
Ως αρχηγοί ορίζονται οι κ. κ. ΤΣΙΓΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ και ΛΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ. Ο αρχηγός ΕΧΕΙ το δικαίωμα αλλαγής της ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ, εάν συντρέχουν λόγοι ανάγκης.
-ΗΜΕΡΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ: ΣΑΒΒΑΤΟ 02-11-201. Η συγκέντρωση και αναχώρηση θα γίνει στις 9:00 π.μ. από την αίθουσα ΚΑΠΗ Καλαμπάκας και η αναχώρηση προς την διαδρομή θα γίνει με Ι.Χ.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Άφιξη 10:00 π.μ. Στην Κεντρική πλατεία του Δ.Δ. ΚΟΝΙΣΚΟΥ. (χώρος αναχώρησης – επιστροφής). Η πορεία θα έχει κατεύθυνση προς τις Αγροτικές περιοχές (Κοντόπλαγα, Κεφαλόκαμπος και πορεία προς Γερακάρι). Διάρκεια 1,30 έως και 2 ώρες. - ΔΩΡΕΑΝ ΓΕΥΜΑ, μετά την πορεία, θα προσφέρει στα μέλη του ΕΟΣΚ η εταιρεία «ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΑΦΩΝ ΛΑΓΟΠΟΥΛΟΥ» σε κατάστημα του Δ.Δ. Κονισκού.
Για περισσότερες πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα: του ΚΑΠΗ ή των Αρχηγών.

Πηγή: tameteora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το OLYMPUSMT σας ευχαριστεί για το σχόλιό σας!