Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

5ο Κυπέλλο Ανάπτυξης Νέων αθλητών Αναρρίχησης (α' αγώνας) Αλμυρός Βόλου


 Τελείωσε η αγωνιστική και προπονητική σεζόν των αθλητών αγων. αναρρίχησης του Ε.Ο.Σ. Κομοτηνής . Αθλητές του ορειβατικού συλλόγου συμμετείχαν το 2013 σε όλους τους  Πανελλήνιους αγώνες του  Κυπέλλου και Πρωταθλήματος που διοργανώνει η Ελ. Ομοσπονδία Ορειβασίας Αναρρίχησης που φέτος διεξήχθησαν στον Βόλο και στον Αλμυρό Βόλου με τη συμμετοχή περισσότερων από 150 αθλητών.

Στις 29 & 30 Ιουνίου 3μικροί αθλητές του ορειβατικού συμμετείχαν με επιτυχία στον 1ο Aγώνα του 5ου Κυπέλλου Ανάπτυξης  Νέων αθλητών στον Αλμυρό Βόλου.
Η Κωνσταντίνα Χρηστίδου 11ετών διακρίθηκε στη κατηγορία κοριτσιών, Προαγωνιστική Α στο αγωνισμα της δυσκολίας και προκρίθηκε στον τελικό στο άθλημα του  Bouldering ( χαμηλής πίστας) όπου τερμάτισε 7η μετά από  πολύ καλή εμφάνιση.
Η Όλγα Εξακοϊδη κατέλαβε τη 1η θέση στη κατηγορία κοριτσιών μέχρι  9ετών και ο Βλάσσης Κομίτης 3ος στη κατηγορία Παίδων.
Η επόμενη συμμετοχή αθλητών μας σε αγώνες,  θα γίνει σε Βαλκανικούς Αγώνες Νέων στα Σκόπια.
Τέλος τον Νοέμβριο, ο  Ε.Ο.Σ. Κομοτηνής για
2ο έτος διοργανώνει το  2ο Πανελλήνιο Κυπέλλο Ανάπτυξης Νέων αθλητών στα αγωνίσματα Δυσκολιάς και Bouldering στην Κομοτηνή και θα φιλοξενήσει στη πόλη μας  περισσότερους από 100 νέους αθλητές. Η διοργάνωση φέτος  θα έχει εορταστικό χαρακτήρα λόγο της επετείου των 100 χρόνων από την 1η κατάκτηση του Ολύμπου από τον Χρήστο Κάκκαλο και τους Ελβετούς , Frederic Boissonnas και Daniel Baud-Bovy στις 2 Αυγούστου 1913.


Πηγή: Δελτίο Τύπου ΕΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το OLYMPUSMT σας ευχαριστεί για το σχόλιό σας!